(+45) 40 54 41 39 jbpkloak@gmail.com

TV-inspektion i Ikast og Herning

TV-inspektion / kloak TV i hele Midtjylland

Få kloak TV / TV-inspektion i Herning, Ikast og resten af Midtjylland hos Baltzers Kloakservice. Vi er din foretrukne kloakservice i hele Midtjylland, når det kommer til TV-inspektion/kloak TV og alt der har med kloakarbejde at gøre.

Billig TV-inspektion / kloak TV både privat og erhverv

Som firma har vi base i Herning og Ikast. Vi har derudover afdelinger i både Silkeborg og Holstebro. Vi kører gerne ud til kloakarbejde i hele Midtjylland. Vi udfører tv-inspektionen fra vanvittige 495,- inkl. moms.

Vi arbejder med alle former for kloakarbejde, men vi er specialiseret i TV-inspektion, kloak TV og kloakspuling. Vi er specialister i fejlsøgnings hjælp af kloaker og rør i private hjem, hvorefter vi står for alt papirarbejdet til forsikringsselskaberne og kan hjælpe med opgravning og reparation, hvis dette ønskes.

Kontakt os

Skal vi hjælper jer med kloakarbejde eller foretage en TV-inspektion i Ikast og Herning, af jeres kloak? For os er ingen opgave for lille eller stor. Vi hjælper både private, erhverv og offentlige institutioner med professionelt kloakarbejde. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os på telefon 40544139 eller sende os en mail på jbpkloak@gmail.com. I er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular med jeres spørgsmål. Så vil vi vende hurtigst muligt tilbage.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.