(+45) 40 54 41 39 jbpkloak@gmail.com

Kloakservice

Her får du Midjyllands billigste kloakspuling og tv-inspektion

I firmaet bestræber vi os på at være din foretrukne kloakmester i og omkring både Herning, Ikast, Silkeborg og Holstebro. For at kunne opnå dette tilbyder vi utrolig gode priser på vores kloakservice. Her får du en professionel og uafhængig vurdering af f.eks. din rørskade.

Vores specialer

Vi udfører alle former for kloakservice, men det er specielt de følgende emner, som vi som din kloakmester er eksperter i:

  • TV-inspektion – Vi undersøger ved hjælp af højteknologisk udstyr, hvad der er galt med dine kloaker og giver et tilbud på, hvad det vil koste at reparere dem efterfølgende. Vi udfører også skadesanmeldelser.
  • Rørskader – Vi kan finde og reparere alle former for rørskader både med eller uden opgravning, samt udfører skadesanmeldelser.
  • Stoppet kloak – Det er et normalt problem at kloakker bliver tilstoppet. Derfor tilbyder vi til en god pris at komme ud og udføre en professionel kloakspuling, så forstoppelsen forsvinder.
  • ​Trærødder i røret – Trærødder kan blive et stort problem i kloakker, da de kan trænge ind i røret og skabe forstoppelser. Vi kan med vores gode udstyr skære dem bort for dig til en god lav pris af kr. 495 inkl. moms.
  • Røgtest – En røgtest er en let og billig måde at bekræfte, om der skulle være en skade i dine rør.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.